BIZTONSÁGOS ZSÍRLESZÍVÁS A SZÉP VONALAKÉRT

Karcsú, csinos vonalakra vágyik, de tart a beavatkozástól? Az egyedülálló zsírleszívási módszerrel biztonságosan, kényelmesen érheti el a szép kontúrokat.

A kozmetikai- vagy plasztikai sebészet is sebészet, függetlenül attól, milyen aprónak tűnik is a beavatkozás. Tehát a magas színvonalon képzett sebésznek, a megfelelő klinikai körülményeknek és a professzionális technikai felszerelésnek mind együtt kell lennie a biztonságos eljárásokhoz. A mikrokanülös, Lipomatic ® 2 készülékkel végzett Tumescens zsírleszívás a szakma legmagasabb technikai színvonalát garantálják, a hozzáértés pedig a plasztikai sebész képzettségén és tapasztalatán múlik.

Bár a modern beavatkozások, eljárások – ha a szakmai protokollok szerint hajtják végre őket – biztonságosnak tekinthetők, a felvilágosítás, az információadás elkerülhetetlen. A sebésznek a tervezett beavatkozás előtt, alapos kikérdezés után el kell küldenie a pácienst a szükséges vizsgálatokra, majd ezek birtokában ismertetnie kell a várható eredményeket és az esetleges kockázatokat. Egyetlen betegnek sem lenne szabad úgy műtétet vállalnia, hogy nincs tisztában a következményekkel.

A technikai feltételeken és a szakmai tudáson kívül alapvető fontosságú az orvos emberi hozzáállása is, többek közt az, hogy nem vállal teljesen szükségtelen beavatkozásokat. Természetesen egy jól sikerült műtét, eljárás pozitívan hathat a páciens önbizalmára, közérzetére, akár az egész életére, és ezek a tapasztalatok a sebésznek is erőt adnak. Ha egy páciens nem akar egy teljesen testidegen megjelenést elérni, a zsírleszívás sokat segíthet a megjelenésén, fiatalosabbá, vonzóbbá teheti.