KEDVES MŰTÉT ILLETVE MŰTÉTEK ELŐTT ÁLLÓ SORSTÁRSAIM!

Pukancsik doktor a földkerekség legkiválóbb plasztikai sebésze! Két domborművet alkotott a mellkasomra és felszámolta a mosolyom káros hozadékát, a ráncaimat.

Én csak MESTERnek hívom a háta mögött és csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni Róla! A szakmai hozzáértése, az odafigyelése, a lelkiismeretessége nem minden orvos sajátja.

Köszönettel és örök hálával tartozom elsősorban Neki, de nem utolsó sorban a „stábnak”, akik mögötte állnak. Áginak is külön köszönet, hogy a magasfokú „logiszikát” biztosította és bármikor számíthattam a segítségére, ha felvetődött a műtétemmel kapcsolatban kérés, kérdés.

A mell implantáció egy radikális beavatkozás. Több fórumon tájékozódva esett Pukancsik doktorra a választásom, látva a munkáit és meghallgatva műtéten átesett páciensek véleményét.

A melleim tökéletesek! Olyanok lettek, amelyről csak álmodni mertem! Nem tagadom, fájdalommal jár, de ezt végig kell csinálni az eredményért!

Mindenkinek tiszta szívemből Pukancsik doktor urat ajánlom, mert az aggódalmaimat eloszlatta, a gyógyulásomban erőt adott, nem beszélve a hibátlan, szemet gyönyörködtető melleimről. Minden túlzás nélkül állítom, hogy nincs még egy ilyen remek plasztikai sebész (emberileg, szakmailag) ne is keressetek, a legjobb kezekben lesztek/vagytok Nála. Most érzem magam életemben először boldognak, ha tükörbe nézek. Jól érzem magam a bőrömben!

Hálás köszönet érte!
M. Kata