Zsírleszívás

Zsírleszívás combról

A comb külső és belső felének zsírleszívása tulajdonképpen valódi testszobrászatnak nevezhető. A sportra, fogyókúrára nem reagáló zsírpárnák komoly önértékelési zavarok forrásai lehetek, a tőlük való megszabadulásnak sokszor egyetlen módja a plasztikai sebész által végzett zsírleszívás.

Olvasson tovább >> Zsírleszívás combról

Zsírleszívás fenékről

A zsírnak a fenék esetében funkcionális és esztétikai jelentősége van. Funkcionálisan a fenék puha, rugalmas párna, amely védelmet nyújt, ha kemény vagy egyenetlen felületen ülünk. Esztétikailag pedig közismert, hogy egy formás tompor kellemes vizuális élményt nyújt.

Olvasson tovább >> Zsírleszívás fenékről

Zsírleszívás férfi mellről

Sok férfinél okoz önértékelési zavart a megnagyobbodott mell, hiszen felmérések szerint ez a jelenség a férfiak 40-60 százalékánál előfordul. A jelenségnek több eredete is lehet, így többek közt összefüggésbe hozható bizonyos gyógyszerek szedésével, marihuana vagy nagyobb mennyiségű alkohol rendszeres fogyasztásával, valamint az elhízással.

Olvasson tovább >> Zsírleszívás férfi mellről

Zsírleszívás hasról

Egyre többen választják sikertelen fogyókúrák és makacs zsírpárnák esetén a zsírleszívást és /vagy a hasplasztikát. Mindazoknak, akik ilyen műtétekre vállalkoznak, nagy valószínűséggel sok problémájuk van az önértékelésükkel.

Olvasson tovább >> Zsírleszívás hasról

Zsírleszívás karról

A karok szinte elsőként jelzik az idő múlását, hiszen akár már a harmincas években petyhüdtté válhatnak, kialakulhat az ún. denevérkar. Ezt a jelenséget tetézi, ha jelentősebb mennyiségű zsír is rakódik a végtagokra, amely szinte az egész testet túlsúlyosnak mutatja.

Olvasson tovább >> Zsírleszívás karról

Zsírleszívás térdről, bokáról

Talán nincs is jobb példa a zsíreloszlás genetikai eredetének bizonyítására, mint a térd és a boka. Ezen területekről ugyanis még a legkíméletlenebb diéták és a kitartó sport sem igen képesek lefaragni a nem kívánatos formákat.

Olvasson tovább >> Zsírleszívás térdről, bokáról

Zsírleszívás tokáról

Mivel a nyakon megjelenő zsírfelesleg kialakulása jórészt örökletes, ezért a toka gyakran „diéta- és edzés-rezisztens”, vagyis makacsul ellenáll mindenféle próbálkozásnak.
A nyakon megjelenő zsír több rétegű, hiszen a felszínes zsíron kívül van egy réteg a bőr alatt és az ún. platysma izom fölött és a platysma izom alatt is.

Olvasson tovább >> Zsírleszívás tokáról

Férfi has és ágyék zsírleszívás

A pénisz alakja és vastagsága a férfiak önbizalmának és ebből adódóan a szexuális teljesítménynek is egyik meghatározó eleme. Az e téren gondokkal küszködő, önbecsülésekben sérült férfiak számára sokszor az egyetlen megoldásnak a pénisz mesterséges meghosszabbítása tűnik.

Olvasson tovább >> Férfi has és ágyék zsírleszívás