Az önbizalom
visszaszerezhető

Kevés az önbizalma?

Úgy érzi, csinosabban a kapcsolataiban
is kiteljesedhetne?

A zsírleszívás nem csak esztétikai, de
életminőségbeli javulást is eredményezhet!

Miért válassza a zsírleszívást?

A pszichológusok szerint a páciensek leggyakrabban ezért fordulnak plasztikai sebészhez, mert elégedetlenek a testükkel. Mire idáig eljutnak, általában már a mindennapjaik fő problémájává válik a megjelenésük.

Egy nem esztétikusnak, zavarónak ítélt testrész olyan komoly önértékelési gondokat okozhat, amely akadályozhatja a pácienst a mindennapi öltözködésében, a szociális kapcsolataiban vagy akár a munkavállalásban is. A plasztikai sebésznek ugyanakkor az is feladata, hogy ha kóros testképzavart érzékel, felhívja az illető páciens figyelmét arra, hogy a tervezett beavatkozástól nem feltétlenül lesz elégedettebb vagy boldogabb.

Ugyanakkor gyakori az olyan helyzet, amelyben valóban csak egy adott testrész és /vagy a diétának, mozgásnak is makacsul ellenálló zsírfelesleg zavarja a pácienst, de még nem kóros mértékben. Ilyenkor egy jól sikerült, megfelelő körültekintéssel és ízléssel elvégzett műtét javíthat az önértékelésen. Fontos azonban a beavatkozás előtti megfelelő tájékoztatás és a lehetőségek pontos ismerete. Ha pedig a páciens irreális elvárások helyett a megjelenéséhez optimálisan illeszkedő képet szeretné megvalósítani, nagy rá az esély, hogy elégedetten távozhat. Számos esetben az így megnövekedett önbizalom a párkapcsolat, a karrier terén is javítja az életminőséget és a kilátásokat.

Zsírleszívás

Kattinson az ikonra a bővebb információkért!

Zsírleszívás
combról

Zsírleszívás
fenékről

Zsírleszívás
férfi mellről

Zsírleszívás
hasról

Zsírleszívás
karról

Zsírleszívás
térdről, bokáról

Zsírleszívás
tokáról

Férfi has
zsírleszívás